We help the world growing since 2007

Anhui Mingteng dukker op i verdensproduktionen, med permanente magnetmotorer førende i det grønne Kina

Fra den 20. til den 23. september 2019 blev 2019 World Manufacturing Conference afholdt i Hefei, hovedstaden i Anhui-provinsen.Denne konference er arrangeret i fællesskab af Ministeriet for Industri og Informationsteknologi, Ministeriet for Videnskab og Teknologi, Handelsministeriet og andre.Med temaet "Innovation, Entrepreneurship og Creation Towards a New Era of Manufacturing" fokuserer det på "National, World, and Manufacturing", med et samlet udstillingsareal på 61000 kvadratmeter.Det er opdelt i ti udstillingsområder, herunder forordshallen, international fremstilling, integreret udvikling af Yangtze-flodens delta, intelligent fremstilling og grøn fremstilling.Det har skabt en udviklingsfremmeplatform af høj kvalitet, en avanceret åben samarbejdsplatform En professionel udvekslingsplatform på højt niveau har tiltrukket over 4000 indenlandske og udenlandske gæster fra over 60 lande og regioner til at deltage i denne konference.
nyheder
Anhui Mingteng Permanent Magnet Electromechanical Equipment Co., Ltd. blev inviteret til at præsentere en 300KW permanentmagnetgenerator til minestrygere og en 18,5KW permanentmagnetmotor på Green Manufacturing Exhibition Area i 2019 World Manufacturing Conference.
avis

TYCF-392-8/300KW/460V/180Hz Permanent Magnet Generator

Produktintroduktion:Denne generator bruges til strømproduktion på militære minestrygere.Den bruger en indlejret permanent magnetrotor indeni og en vandkappe-kølestruktur udenfor.Det har fordelene ved lav vibration, lav støj og temperaturstigning, korrosionsbestandighed og høj pålidelighed.Derudover vedtager generatoren et 6-faset strukturdesign, som forbedrer motorens effekttæthed, hvilket gør produktet mindre i størrelse og lettere i vægt under design.

TYCX180M-4/18,5KW/380V Permanent Magnet Motor

Produktintroduktion:Denne serie af produkter er en fuldt lukket, selvkølende ventilatorstruktur.Det har fordelene ved nyt design, kompakt struktur, smukt udseende, høj effektivitet og effektfaktor, god startmomentydelse, lav støj, små vibrationer, sikker og pålidelig drift og høj effektivitet og energibesparelse.Dens effektivitetsindeks opfylder niveau 1-standarden i GB 30253-2013 "Energy Efficiency Limits and Energy Efficiency Grades for Permanent Magnet Synchronous Motors", og når det internationale avancerede niveau for lignende produkter


Indlægstid: 28. september 2019